Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a47n 53R82á97ž

4. 6. 2017 12:02

Můj sen: V bojí o hlasy voličů by byly levicové politické strany, které by měly program pečovatelského státu, který by občanům ulehčoval život tím, že by je zbavil odpovědnosti za svůj život, přispíval by jim na jejich životní úroveň různými dávkami a podnikatele i živnosteníky reguloval, aby tolik nebohatli a proto slíbí, že zavedou vysoké daně hlavně živnostníkům a podnikatelům.

No a proti nim by stály pravicové strany, které by měly v programu vytvořit provozně levný stát, který by pečoval jen o infrastrukturu, bezpečnost, obranu a to, co občané považují za veřejný zájem, finančně podporoval jen o opravdu bezmocné invalidy a seniory, a nechal jinak občany a podniky na pokoji, aby si sami rozhodovali o tom jak chtějí žít a podnikat.

No a občané by svobodně rozhodli, co chtějí!

Jak se ale volič má rozhodovat dnes po zkušenostech, že t.zv. pravicové strany, když byly u moci dokázaly jen to, že jim nelze věřit, že něco se svých slibů o malém státu a nízkých daní splní.

Když nemá pravicový volič na výběr, nechodí k volbám a tak vyhrávají populisté s koblihami. No a tomu se někdo diví!

0 0
možnosti
Foto

Stát jsou úředníci a jediným cílem úředníka je stát se vedoucím úředníkem a zvětšit své oddělení. Proto si začne vytvářet agendu, aby ukázal, že potřebuje další podřízené úředníky.

Proto stát nikdy nemůže dlouhodobě vycházet s rozpočtem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Napsat dobrý marketingový text je řemeslo, přimět čtenáře k zamyšlení a činu umění.

Pisálek marketingových textů na volné noze s počítačovou, bankovní a ekonomickou minulostí.

Více na  www.dvorakja.cz

Seznam rubrik