Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krize živí populisty, to sedí. Ale nemusela by, pokud by vláda cosi činila. Asi to ticho před bouří jako vy nevnímá......

1 1
možnosti

A to "cosi" je co? Aby Vám dorovnala ceny energií na loňskou úroveň? Aby zastropovala ceny potravin, stavebnin a dalšího zboží? A proč? Abyste se nemusel omezovat? Abyste nemuseli šetřit? A kde na to ta vláda vezme, když vláda předchozí dokázala prožrat skoro bilion korun za dva roky? Zavede progresivní daň těm, kteří se umějí omezit, aby vydělali? Asi ano, ono jich zas tak moc není, to lehkoživků ochotných vyrazit do Prahy na stávku a nákupy je mnohem víc a na tom Vaclavaku už budou vidět...

3 0
možnosti

"Naši nejbližší sousedé na západě, v Německu, začínají šetřit. Omezují veřejné osvětlení, snižují teplotu v bytech napojených na centrální vytápění"

Fakt si myslíte, že Němci snižují v LÉTĚ telplotu na 17 °C? Jakože radiátory používají jako chlazení? ;-)

"Rovněž podzimní COVID přinese řadu omezení k nelibosti nás všech."

Žádná podzimní vlna ani omezení nebude. Vlna probíhá nyní, a další (pokud se objeví novější varianta) přijde až v lednu. Nemluvě o tom, že vláda už žádná omezení nedopustí (ona ani nemají žádný smysl při R 18,5). Jestli chcete fakta, tak zde:

Data ČSÚ říkají, že od ledna (s příchodem omikronu) tu nejsou ŽÁDNÁ nadúmrtí! Omikron už nezpůsobuje vážné průběhy ani smrt, hospitalizace jsou ze zcela jiných příin, nikoli kvůli omikronu (viz nesčetná vyjádření ošetřujících lékařů a primářů z nemocnic, kdybyste je ráčil sledovat). Ta data ČSÚ:

https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr

Vlna omikron BA.5 proběhla teď na podzim v JAR, byla oproti jejich předchozím vlnám zcela směšná a neměla vliv ani na hospitalizace, ani na úmrtí:

https://www.google.com/search?q=koronavirus+jar

Omikron BA.5 má R0 18,5. Což zcela jasně říká, že ŽÁDNÉ opatření tuto virózu ani nezpomalí. Nemají smysl! Ostatně žádná opatření, která se dělala, neměla žádný smysl, viz výsledky právě dokončeného šetření týmu expertů jmenovaných německou vládou:

https://www.reflex.cz/clanek/a-plus-x/114118/neexistuji-zadne-dukazy-o-ucinnosti-opatreni-proti-covidu-verdikt-nemeckych-expertu-je-zdrcujici.html

2 0
možnosti

Dnes jsem se doslechl, že se země EU zavázaly, že poskytnou Ukrajině na renovaci půjčky. Závázala se k tomu i zadlužená ČR. Lidem se to určitě bude velmi líbit, když zjistí, že budeme muset ač zadluženi půjčovat něco Ukrajině. A bude to ještě zajímavější to, že ČR má renovovat Luhansk, který bude pod ruskou okupací.

3 6
možnosti
Foto

ČR se k ničemu nezavázalo ani omylem. ČR nemá renovovat Luhansk. Další hloupost.

2 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Napsat dobrý marketingový text je řemeslo, přimět čtenáře k zamyšlení a činu umění.

Pisálek marketingových textů na volné noze s počítačovou, bankovní a ekonomickou minulostí.

Více na  www.dvorakja.cz

Seznam rubrik